IVENTI

Пазаруване
online

Пазаруването по интернет не е хоби, характерно за мъжете, но все пак това се налага. Няма как – все някога ще се наложи да си купите нова риза, офицален костюм или пуловер. И когато този момент настъпи и няма как да го отлагате повече, къде най-често отивате, за да си набавите всичко?

Пазаруването на дрехи може и да НЕ е досадно, скучно и бавно. Напротив – може да е удобно, лесно и дори приятно, важното е да знаеш, че има един оазис на мъжката мода, в който да влезеш за 1 час и да излезеш напълно обзаведен с красиви и удобни дрехи и аксесоари. Името на този оазис е IVENTI – дългогодишно съществуваща на пазара компания за мъжка мода, представяща съвременните тенденции в мъжкото облекло.

Собствен стил във всяка дреха

IVENTI предлага облекла и аксесоари в различни стилове – градски, спортен и кежуъл, а качествените материи и изработка са основните фактори, определящи предлаганите продукти.

Историята на марката започва през 1999 година, когато три момчета и едно момиче, увлечени от модата, създават IVENTI. Много скоро те отварят и първия си магазин в Пловдив, а към настоящия момент в цяла България има над 30 магазина IVENTI.

Марката залага на качествени материи, следва последните трендове в мъжката мода и, разбира се, влага автентичен собствен стил във всяка своя дреха.

IVENTI – твоето място за пазаруване

Онлайн магазинът ни е естественият начин дрехите и аксесоарите с марка IVENTI да преминат границата на България и да станат част от гардеробите на много мъже из Европа.

Онлайн пазаруването в IVENTI е лесно и удобно и е задължително да си подарите известно време в сайта, за да се убедите, че шопингът може да е приятен и за мъжете. Преживяването там наистина си заслужава – сайтът говори на „езика“ на своите клиенти и ги кара да се чувстват истински комфортно, а това е почти всичко, което искаме от един онлайн магазин. И, да – хубаво е, когато най-накрая намериш своето място за пазаруване и вече не искаш да го замениш с друго.

А IVENTI знае това – и ви чака.

Следващата ти покупка онлайн те очаква

Искаш директно да посетиш магазин на IVENTI

Стани част от IVENTI

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка при покупка над 100 лв.

* Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.