Информация за доставки

Начин на доставка

Доставката се извършва от Спиди. Доставката е за сметка на клиента, като цената се формира при оформяне на поръчката.

Моля, имайте предвид, че изпращаме от Пловдив, а теглото на пратката може видите в кошницата си (теглото на една риза е около 300 грама).

Доставка

Всички продукти, които в момента на поръчката са в наличност и са поръчани до 16:00 часа, могат да бъдат доставени най-рано на следващия работен ден.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани след 16:00 часа или в неработен ден, могат да бъдат доставени най-рано до два работни дни.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани в петък след 16:00 часа, в събота или в неделя, могат да бъдат доставени във вторник или ако понеделник и/или вторник не са работни дни – през втория работен ден.

За продуктите, които не са налични, клиентът ще получи обаждане или писмо по електронната поща с допълнителна информация за възможните срокове за доставка.

Ако поръчаните продукти не могат да бъдат доставени, iventishirts.com ще се свърже с клиента и ще му предостави информация относно замяната на поръчаните продукти или възможностите за връщане на заплатената от клиента цена.

Безплатна доставка

Поръчки на стойност над 100 лв се доставят безплатно.

Стоки по поръчка

За продуктите „по поръчка“ клиентът ще получи обаждане или писмо по електронната поща с допълнителна информация за сроковете за доставка.

Краен срок на доставка

Независимо от горните условия iventishirts.com доставя поръчаните продукти до 7 дни от поръчката.

Адрес на доставката

iventishirts.com изпраща стоките на адреса, посочен от клиента.

При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде намерен на адреса, iventishirts.com ще се свърже с клиента за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и клиентът следва да ги заплати на куриера при получаване на поръчаните стоки.

iventishirts.com не носи отговорност при неспазване на сроковете за доставка, ако получателят на доставката не е бил открит на адреса за доставка в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите.

При ненавременна доставка iventishirts.com не дължи неустойка на клиента.

Невъзможност за доставка

Когато iventishirts.com не може да изпълни поръчката поради това, че не разполага с поръчаните продукти, iventishirts.com ще уведоми клиента и ще възстанови платените от клиента суми в срок до 30 дни от датата, на която доставчикът е следвало да достави поръчката.

close

Стани част от IVENTI

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка при покупка над 100 лв.

* Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.