Как да избера дънки

Панталонът за мъже е дреха, която определя стила на човека. Очевидно просто изглежда какъв е, обикновен чифт панталони, но зад тях има стилове, различни кройки и форми, които ги карат да придават различна индивидуалност на останалите. Ето защо има мода и има форми за всякакъв вкус и тип тяло.

Дънки или дънки

Те са от типа панталони най-признатите, най-облечените и разбира се най-продаваните. Този стил облекло се носи от почти всеки тип личност и състояние и не е чудно, че има цветове и форми за всеки вкус.

Видове разкроени панталони:

Направо

Можете да ги разпознаете по панталона с етикет „прав“. Те са с правия крой, където тази линия се поддържа от ханша до долната част на панталона. Популяризиращият този стил е известната марка Levi’s с традиционния си модел 501.

Цигара

Това е една от тенденциите, тъй като те заемат централно място първо при жените, а по-късно и при мъжете. Неговият стил удря силно, са монтирани от талията до глезените, и по този начин ги прави неформални, но в същото време елегантни. Идеален за високи мъже с мускулести крака.

Широчина

Този стил е много по-широк, започва с широката област на дупето, частта от правия крак и с ширина е долната му част. Предвид своята разхлабеност, той е много удобен и идеален за хора с голяма пълнота.

Високо и ниско покачване

Това е начинът да се обаждате по този начин до разреза, образуван в частта на бедрото. Формата му е вталена в бедрото, но изстрелът може да бъде висок, достигащ талията; или ниско покачване, достигащо до долната област на тазобедрената става.

Следващата ти покупка онлайн те очаква

Искаш директно да посетиш магазин на IVENTI

close

Стани част от IVENTI

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка при покупка над 100 лв.

* Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.