Как да избера дънки

Мъжкият панталон е дреха, която определя стила на човека. На пръв поглед можете да си кажете, че са просто обикновен чифт панталони, но зад тях има стилове, различни кройки и форми, които ги карат да придават различна индивидуалност на носещия ги. Ето защо има мода и има форми за всякакъв вкус и тип тяло.

Дънки

Те са от типа панталони, които са най-признати, обичани и, разбира се, най-продавани. Този стил облекло се носи от почти всеки и не е чудно, че има цветове и модели за всеки вкус.

Видове разкроени панталони:

Прави

Можете да ги разпознаете по панталона с етикет „прав“. Те са с права кройка, като тази линия се поддържа от ханша до долната част на панталона. Този стил е популяризиран от известната марка Levi’s с традиционния им модел 501.

Цигара

Това е една от тенденциите, тъй като те заемат централно място първо при жените, а по-късно и при мъжете. Стилът на този панталон го прави неформален, но в същото време елегантен. Идеален за високи мъже с мускулести крака.

Широки

Този стил е много по-широк, започва с широката област на дупето, частта от правия крак и с ширина на долната му част. Предвид своята разхлабеност, той е много удобен и идеален за хора с по-едро телосложение.

Високо и ниско покачване

Формата е вталена в бедрото, но изстрелът може да бъде висок, достигащ талията; или ниско покачване, достигащо до долната област на тазобедрената става.

Следващата ти покупка онлайн те очаква

Искаш директно да посетиш магазин на IVENTI

Стани част от IVENTI

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка при покупка над 100 лв.

* Отстъпката не може да се комбинира с други намаления.